Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

30% din utilizatorii Facebook din India acceseaza serviciul de pe telefonul mobil

30% din utilizatorii Facebook din India acceseaza serviciul de pe telefonul mobil


Aproximativ o treime din utilizatorii Facebook din India acceseaza acest serviciu numai prin intermediul telefonului mobil.

Faptul ca 30% din utilizatorii din India se inregistreaza pe Facebook de pe telefonul mobil poate sugera ca nu au PC conectat la Internet, spune Emily White, director al departamentului de parteneriate mobile din cadrul Facebook, citata de IT News.

In documentul premergator lansarii Ofertei Publice Initiale, Facebook mentiona ca numarul utilizatorilor activi din India s-a dublat din martie 2011 pana in martie 2012. India ar putea depasi Statele Unite ale Americii si Brazilia in ceea ceea ce priveste numarul utilizatorilor Facebook pana in 2015, pe fondul dezvoltarii vanzarilor de telefoane mobile.

Statele Unite ale Americii se afla pe primul loc in topul utilizatorilor Facebook (157 milioane). Brazilia ocupa locul al doilea (59 milioane de utilizatori), iar India se claseaza pe pozitia a treia (57 milioane de utilizatori).

Facebook are putini utilizatori in Africa, dar folosirea telefonului mobil este ridicata pe acest continent. Noua din zece utilizatori Facebook din Africa acceseaza reteaua sociala de pe telefoanele mobile. In acelasi timp, numarul utilizatorilor africani ai retelei de socializare este in crestere.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1939 ori