Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Eximtur a crescut cu 29 la suta, anul trecut

Eximtur a crescut cu 29 la suta, anul trecut
Eximtur a inregistrat o crestere generala de activitate de 29 la suta in anul 2005, fata de 2004. Cresterea generala de activitate se datoreaza consolidarii serviciilor catre clientii fideli si extinderii numarului de clienti Eximtur pe pietele noastre traditionale din Transilvania si Banat, dar si cresterii cu peste 100 la suta a activitatii agentiei din Bucuresti, ca urmare a consolidarii echipei locale.
Compania Eximtur a infiintat, in toamna anului 2005, inca doua agentii de turism proprii, in orasele Oradea si Timisoara (cea de-a doua agentie, in incinta Iulius Mall). Eximtur detine in prezent sapte agentii proprii, in Cluj, Bucuresti, Timisoara(2), Oradea, Sibiu si Baia Mare si va deschide, in anul 2006, inca doua agentii, in Arad si Bucuresti.

Eximtur a lansat in toamna anului 2005 un site propriu nou, www.eximtur.ro, care beneficiza de optiuni de rezervare on line pentru toate serviciile oferite de firma si care ofera clientilor atat un volum extrem de mare de informatii de calatorie cat si posibilitatea de a se adresa Conducerii firmei direct, cu observatii, sugestii si reclamatii.

Bloombiz


www.directnews.ro - Topul stirilor zilei


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 925 ori