Ionut Popescu a demisionat de la Eximbank

Marti, 11 Mai 2010, ora 17:12
1802 citiri
Ionut Popescu a demisionat de la Eximbank

Directorul general al Fondului Proprietatea a demisionat, de la 1 mai, din Consiliul de Administratie al EximBank, unde a fost numit ca membru la inceputul anului trecut, dar va activa in organismul de conducere al bancii pentru inca trei luni, potrivit reprezentantiilor bancii, transmite Mediafax.

"Ionut Popescu si-a inaintat demisia din Consiliul de Administratie al EximBank incepand cu 1 mai.

Potrivit contractului de mandat, are o perioada de preaviz de trei luni", a declarat pentru MEDIAFAX directorul de relatii publice si marketing al EximBank, Oana Nuta.

In luna februarie 2009, actionarul majoritar al EximBank, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), a schimbat sase din cei sapte membri ai Consiliului de Administratie, inclusiv presedintele institutiei. 

Astfel, AVAS l-a inlocuit pe fostul presedinte al bancii, Carmen Radu, cu Ionut Costea, care detinea din toamna lui 2008 functia de presedinte al Emporiki Bank Romania. Consiliul de Administratie al EximBank este format din presedinte, doi vicepresedinti (Luminita Manolache si Paul Ichim) si patru membri neexecutivi - Liviu Voinea, Gheorghe Ionescu, Emilian Badica si Ionut Popescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ionut, #popescu, #eximbank , #stiri Eximbank