Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Eximbank incurajeaza exporturile

Eximbank incurajeaza exporturile
Pentru creditele cu scadenta mai mare de doi ani, rata dobanzii de baza este de 15,90%. Toate aceste dobanzi beneficiaza de bonificatii in proportie de 50%-60%.De asemenea, a fost redusa si rata dobanzii de baza pentru creditele de investitii acordate in lei cu scadenta mai mica de doi ani de la 19,99% la 18,88%. Totodata, imprumuturile cu o perioada de rambursare mai mare de doi ani au o dobanda de circa 17,9%.
Pentru creditele de export, importuri de completare si finantari pe baza de creante comerciale acordate in dolari, rata dobanzii de baza este de 3,53%, iar pentru credite de investitii in capacitati de productie pentru export, acordate in dolari, de 4,03%.

Rata dobanzii de baza la creditele de export pe termen scurt si finantari pe baza de creante comerciale acordate in euro este de 3,7%, in timp ce imprumuturile pentru investitii acordate in aceasta deviza au o dobanda de 3,97%.Sursa: Jurnalul National

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 940 ori