Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Boc cere secretarilor de stat din CA si AGA sa isi doneze indemnizatia

Boc cere secretarilor de stat din CA si AGA sa isi doneze indemnizatia

Premierul Emil Boc a cerut secretarilor de stat si consilierilor care reprezinta statul in companii cu capital minoritar de stat si in institutii financiare precum CEC si Eximbank sa isi doneze indemnizatia de participare la sedinta, pentru sase luni, intr-un fond de solidaritate sociala, informeaza Mediafax.

El a solicitat totodata ministrilor sa ii schimbe din functie pe acei secretari de stat si consilieri care refuza sa isi doneze indemnizatia. Solicitarile au fost formulate in sedinta de miercuri a Guvernului.

"Secretarii de stat sau consilierii care sunt membri in consilii de administratie din companii unde statul este actionar minoritar, ca si la CEC si Eximbank, sa doneze toata indemnizatia timp de sase luni, intr-un fond de solidaritate. Cine nu vrea sa fie schimbat de ministri", a spus Boc.


El a amintit ca indemnizatia reprezentantilor statului in companii controlate de Guvern a fost deja redusa la echivalentul a 1% din salariul unui secretar de stat. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1429 ori
Citeste mai multe despreboc secretari de stat ca aga cec eximbank