Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Specialistii Erste Bank dau tonul tranzactiilor pe pietele de capital din Austria si Europa Centrala

Specialistii Erste Bank dau tonul tranzactiilor pe pietele de capital din Austria si Europa Centrala
Echipa de cercetare a Grupului Erste Bank a fost desemnata drept cel mai bun organism de profil in Austria si Europa Centrala in A"Anuarul de Cercetare din Austria si Europa Centrala 2006A", publicat de firma londoneza de analiza in cercetare A"AQ ResearchA".Echipa de analiza a pietelor de capital a Erste Bank este alcatuita din 21 de specialisti si se situeaza pe o pozitie confortabila de lider al topului, ocupand primul loc in categoria recomandari privind tranzactionari pe pietele de capital in Austria, Croatia si Republica Ceha; locul al doilea in Ungaria si al treilea in Polonia la aceeasi categorie. Anul 2005 a fost unul favorabil pentru Erste Bank si la capitolul activitati globale. Grupul a obtinut primul loc in urma unei evaluari ce s-a bazat pe cele mai mari rate de succes inregistrate de institutiile luate in considerare de realizatorii topului.
Prestigiosul studiu realizat de comapnia AQ Research a inclus anul acesta pentru prima data tari precum Austria si alte patru state din Europa Centrala, examinand recomandarile de investitie vizavi de 158 de companii (Cumparare/Mentinere/Vanzare) propuse de 38 de firme de brokeraj. Acest studiu reprezinta un pas important in recunoasterea Europei Centrale drept regiune cu important potential investitional si de crestere.

"Suntem incantati de aceste rezultate", a declarat Fritz Mostbock, Seful Departamentului de Cercetare al Grupului Erste Bank. "Reprezinta o dovada a faptului ca structura organizationala a Grupului Erste Bank este in primul rand un element de succes al acestuia: prin intermediul abordarii unice a acestui sector si a echipelor specializate din Budapesta, Praga, Varsovia, Viena si Zagreb, acoperim intreaga Europa Centrala si putem pune la dispozitia clientilor nostri servicii cu reala valoare adaugata."


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 594 ori