Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Petrom si Erste Bank lanseaza in Romania Programul Executive MBA al WU Executive Academy

Petrom si Erste Bank lanseaza in Romania Programul Executive MBA al WU Executive Academy

Reprezentantii companiilor Petrom, Erste Bank si ai Universitatii de Stiinte Economice si Administrative din Viena (WU) au lansat Romanian Executive MBA, cel mai important program al WU Executive Academy.

Cu acest prilej, a avut loc si dezbaterea cu tema "Impactul instruirii managerilor asupra economiei romanesti".

In urma discutiilor, a reiesit ca programele de instruire profesionala ofera managerilor locali sansa de a castiga competente esentiale care sa-i ajute sa valorifice ulterior oportunitatile din sectorul de afaceri. Alt aspect evidentiat de participantii la discutie a vizat initiativele de responsabilitate sociala din sectorul resurselor umane, prin care companiile mari pot influenta dezvoltarea sustinuta a mediului de afaceri. Dezbaterea a fost transmisa in direct de televiziunea The Money Channel, partenerul media al evenimentului.

"Intr-un mediu plin de provocari dar si educativ, programul ofera participantilor instrumentele necesare pentru a-si exploata potentialul si pentru a deveni excelenti manageri. Programul ofera o intelegere in profunzime a regulilor de baza in afaceri din toate sectoarele importante, evidentiind calitatile si abilitatile necesare pentru a recunoaste si a adopta tendintele de pe piata si noile tehnologii", a declarat Dr. Horst Breitenstein, Rector adjunct, Universitatea din Viena (WU).

Initiativa comuna a Petrom si Erste Bank se inscrie in angajamentul ambelor companii de a dezvolta proiecte de responsabilitate sociala in Europa Centrala si de Est, punand accentul pe sustinerea educatiei de nivel inalt pentru managerii tineri.

Petrom si Erste Bank finanteaza impreuna 30 de burse, fiecare in valoare de 35.000 Euro, pentru candidatii din Romania selectati pentru programul Executive MBA. Inceput in luna decembrie 2006, programul are o durata de 14 luni si este destinat tinerilor cu potential ridicat in cariera profesionala care au cel putin 5 ani de experienta in munca. Studentii vor participa la cursuri organizate in module a cate 4 zile pe luna si la o calatorie de studiu in Austria si SUA. Programul part-time se desfasoara in limba engleza si se remarca prin standardele de calitate ridicate, de nivel international si prin continutul educativ substantial.

Programa de studii ofera cunostinte si instrumente de o importanta practica imediata, imbunatatite in mod constant prin cercetari sustinute. Facultati renumite si experimentate din intreaga lume ofera participantilor noi perspective si concepte necesare desfasurarii unei activitati de succes intr-un mediul global.

Programul Executive MBA se plaseaza pe primele locuri in clasamentele internationale MBA. Fiind acreditat AACSB si FIBAA , programul se situeaza pe prima pozitie in ceea ce priveste satisfactia studentilor, in topul Frankfurter Allgemeine Zeitung privind MBA-urile part-time in tarile de limba germana. De asemenea, programul figureaza in topul 50 al celor mai bune programe MBA din lume, alcatuit de German Handelsblatt (publicatie germana de profil).

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1163 ori