Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Petrom si Erste Bank finanteaza 30 de burse pentru managerii romani

Petrom si Erste Bank finanteaza 30 de burse pentru managerii romani

Petrom si Erste Bank finanteaza 30 de burse fiecare, in valoare de 35.000 de euro pentru candidatii din Romania selectati pentru programul de instruire manageriala Executive MBA, au anuntat reprezentantii celor doua companii, joi, la lansarea programului.

Inceput in luna decembrie 2006, programul este derulat de Universitatea Viena si are o durata de 14 luni. Este destinat tinerilor cu potential ridicat in cariera profesionala, care au cel putin cinci ani de experienta in munca.

"Romania are nevoie de oameni specializati, iar noi vrem ca tinerii directori de companii instruiti sa lucreze in tara. Aplicantii sunt angajati ai Petrom si Erste, dar si ai altor companii", a declarat un PR Petrom Mona Nicolici.

"In cadrul acestui program, tratam cu atentie domeniul afacerilor care se dezvolta pe pietele aflate in tranzitie", a precizat Horst Brietensten, vicerector la Universitatea din Viena.

Programul Part-time se desfasoara in limba engleza si este recunoscut de opt ani pe plan international.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 848 ori