Erste Bank ofera servicii complete de private banking

Miercuri, 15 Noiembrie 2006, ora 12:05
918 citiri

Bank der oesterreichischen Sparkassen AG le ofera clientilor sai servicii de consultanta pentru investitii de varf, prin departamentul de private banking.In sectorul de private banking si administrare de active, Erste Bank este organizata ca o banca privata, oferindu-le clientilor atat gama completa de servicii bancare generale, cat si servicii complete din segmentul private banking, precum si administrare de active si administrare de fonduri. La acestea se adauga serviciile imobiliare, de asigurare si leasing.

Pentru a beneficia de serviciile de private banking, clientii si investitori institutionali trebuie sa dispuna de active investibile in valoare de cel putin 300 000 Euro. Serviciile "Wealth Management" sunt disponibile clientilor cu active in valoare de cel putin 2,5 milioane Euro.

Pentru a raspunde nevoilor oamenilor de afaceri si a-i ajuta pe acestia sa economiseasca timp, bancherii particulari sunt la dispozitia clientilor si in afara programului normal de lucru al bancii si chiar in locatia indicata de client.

"Personalul nostru cu pregatire de specialitate in domeniul personal banking sta la dispozitia clientilor cu active investibile in valoare minima de 300.000 Euro. Principalul centru de interes il reprezinta analiza riscurilor/profiturilor portofoliului clientului, precum si maximizarea profiturilor si a eficientei taxelor, prin intermediul unei game selective de produse create special pentru clientela noastra din sectorul private banking.", sea rata intr-un comunicat al institutiei.

Erste Private Banking ofera clientilor sai servicii personalizate. In functie de toleranta la risc si de intensitatea dorita pentru servicii, clientii pot opta intre modelele de relatii Classic, Benchmark si Active. In toate cele trei modele de relatii, Erste Bank utilizeaza o arhitectura de produse deschisa, oferind cu regularitate produse inovatoare.

De asemenea, serviciile Erste Bank din sectorul private banking ofera clientilor optiunea unei taxe de tip "all-in-one", adica un comision anual fix, care acopera toate comisioanele, intr-o maniera clara si transparenta pentru client. Aceasta taxa unica este fixata in functie de dimensiunea investitiei, tipul de portofoliu si decizia clientului de a avea sau nu un singur cont.

Pentru active de capital in valoare de cel putin 500.000 Euro, clientii beneficiaza de servicii de administrare de active.

Rapoartele financiare sunt realizate pentru clienti la intervale de timp definite de acestia, in paralel cu o prezentare generala a dezvoltarii activelor si performantelor acestora, o detaliere a portofoliului incluzand detalii de pozitionare si miscari de cont, precum si comentarii asupra pietei, cu o prezentare a perspectivelor acesteia. Raportarea se face in format electronic, prin Internet, clientul putand chiar sa acceseze saptamanal raportul financiar complet.

Bloombiz