Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Erste Bank ocupa primul loc in clasamentul AQ Research

Erste Bank ocupa primul loc in clasamentul AQ Research

Echipa de cercetare a Grupului Erste Bank s-a clasat pe primul loc, atat in Austria, cat si in Europa Centrala, conform Anuarului de Cercetare pentru Austria si firma londoneza specializata in analiza de cercetare "AQ Research", informeaza un comunicat al bancii.

Echipa de 24 de membri pentru analiza cotei de piata s-a situat pe primul loc pentru recomandarile referitoare la cota de piata din Austria, Ungaria si Croatia, pe locul al doilea in Republica Ceha si pe locul al treilea in Polonia. In evaluarea generala, care se bazeaza pe cele mai ridicate cote ale tuturor institutiilor implicate, Erste Bank s-a clasat pe o pozitie semnificativa de lider pentru anul calendaristic 2006.

Studiul AQ Research a examinat recomandarile de investitii (Buy/Hold/Sell - Cumpara/Pastreaza/Vinde) formulate de peste 40 de companii de analiza, aplicate unui numar de 159 de business-uri trecute in revista. Acest studiu demonstreaza semnificatia tot mai puternica pe care o are Europa Centrala ca regiune de investitii si dezvoltare.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 757 ori