Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

200 de investitori straini vor participa la Summit-ul Sud-Est European 2007

200 de investitori straini vor participa la Summit-ul Sud-Est European 2007

200 de investitori straini vor participa la Summit-ul Sud-Est European 2007 cu tema 'Oportunitatile oferite de extinderea UE', organizat in perioada 8 - 11 martie, la Bucuresti, de East Capital, companie de investitii specializata pe piata Est Europeana, informeaza un comunicat al companiei.

Lucrarile Summit-ului cuprind prezentarea analizelor efectuate de expertii si managerii fondurilor de investitii East Capital privind perspectivele Romaniei, intalniri cu oficiali romani, prezentari si discutii cu reprezentantii unor companii precum Petrom, Banca Transilvania, Erste Bank, Cosmote si Carrefour.

Potrivit sursei citate, East Capital va prezenta strategia de investitii in zona sud-est europeana si in cea a Balcanilor, aceste piete fiind considerate foarte atractive pentru investitorii straini, datorita ritmului accelerat de crestere.

'Summit-ul se bucura de foarte mare interes din partea investitorilor europeni. Summit-ul este dedicat clientilor si partenerilor nostri de afaceri, clienti de retail, clienti institutionali si distribuitori', a aratat Karine Hirn, director executiv East Capital.
Potrivit comunicatului, investitiile East Capital in Romania depasesc 124 milioane dolari.

East Capital detine active nete de peste 3,8 miliarde euro. Fondurile de investitii administrate de East Capital sunt East Capital Russian Fund, East Capital Baltic Fund, East Capital Eastern European Fund, East Capital Balkan Fund si East Capital Turkish Fund.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 700 ori