Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Erbasu investeste peste 570.000 de euro in utilaje pentru reabilitarea de drumuri

Erbasu investeste peste 570.000 de euro in utilaje pentru reabilitarea de drumuri


Compania Erbasu Total Construct va achizitiona o serie de utilaje necesare pentru cresterea competitivitatii in reabilitarea de drumuri.

Valoarea contractului, prin care compania va achizitiona repartizator de mixturi asfaltice, rulou vibrocompactor cu tambur, rulou compactor cu pneuri si o freza rutiera, se ridica la aproape 2,6 milioane de lei (peste 575.000 euro) fara TVA, iar data limita de depunere a ofertelor este 16 mai.

Proiectul este finantat in cadrul Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", Axa Prioritara 1 - "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", Domeniul Major de Interventie 1.1 - "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pa piata intreprinderilor, in special a IMM", Operatiunea 1.1.1 a2 - "Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei acordat pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii", apel 3.

Obiectivul general al proiectului este cresterea competitivitatii si productivitatii companiei prin modernizarea capacitatii tehnice anuale ce ii va permite si dezvoltarea si extinderea portofoliului de proiecte atat la nivelul pietei locale, cat si la nivelul economiei nationale, se arata in anuntul companiei.

Durata contractului de achiziie este de trei luni de la atribuirea acestuia, iar utilajele vor fi livrate la punctul de lucru al companiei din localitatea Lucieni din judetul Dambovita.

Compania Erbasu Total Construct face parte din Grupul de Companii Erbasu, cu activitati in constructii, infrastructura si in sectorul agroalimentar, avand aproximativ 1.000 salariati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2103 ori