Vrei să înveți limba engleză? Dacă locuiești în Capitală, înscrie-te la cursurile de engleză din București!

Marti, 30 Ianuarie 2024, ora 16:38
0 citiri
Vrei să înveți limba engleză? Dacă locuiești în Capitală, înscrie-te la cursurile de engleză din București!
FOTO: pixabay.com

Dacă locuiești în Capitală și ești în căutarea unei modalități dinamice și eficiente de a învăța limba engleză, atunci programele de cursuri de engleză din București sunt alegerea perfectă! Pentru copii, modulele organizate în sistem cu predare în sală acoperă toate categoriile de vârstă și toate nivelurile de pregătire. Fie că vizezi înscrierea la un nivel pentru începători, fie la unul pentru avansați, vei găsi întotdeauna programul cel mai potrivit.

Diversitatea programelor

Modulele se adresează preșcolarilor cu vârsta între 4 – 6 ani, școlarilor cu vârsta între 7 – 10 ani și 11 – 14 ani și adolescenților cu vârsta între 15 – 18 ani. Copiii pot participa la aceste cursuri chiar de la 4 ani, știut fiind faptul că la vârste fragede aceștia pot dobândi mai rapid un accent nativ în limba engleză.

Beneficiile aduse copiilor însă nu se rezumă doar la acuratețea accentului, pe listă fiind și însușirea noțiunilor fundamentale, încurajarea gândirii creative și exprimarea personalității. Prin înscrierea copilului tău la cursuri engleză București oferite de Flying Colours, poți contribui la asimilarea unui bagaj solid de cunoștințe care să îl ajute pe tot parcursul vieții.

Focus pe rezultatele școlare

Cursurile destinate adolescenților se axează în principal pe pregătirea intensivă necesară susținerii testelor școlare. Acestea sunt gândite pentru a facilita obținerea celor mai bune rezultate la examenele Cambridge FCE / CAE, IELTS sau Bacalaureat. Tematicile se concentrează pe dezvoltarea vocabularului, a structurilor gramaticale și a cele 4 abilități imperative în învățarea limbii engleze, precum: vorbire, ascultare, citire și scriere.

Pronunție corectă și fluență în comunicare

În cadrul unor cursuri de engleză în București, accentul este pus și pe conversație. Acumularea noțiunilor de bază și a celor complexe se face prin intermediul exercițiilor interactive și a scenariilor de rol.

Pronunția este studiată și exersată permanent, deoarece orice greșeală poate afecta credibilitatea interlocutorului. Stăpânirea regulilor de bază ale gramaticii limbii engleze și cultivarea fluenței prin sarcini individuale, de tip discursuri și prezentări, sau în pereche și în grup, de tip role-play, asigură un nivel de pregătire performant.

Tehnici moderne de predare

În cadrul unor cursuri de engleză în București, dialogul și exercițiile de exprimare sunt pe primul loc. Participanții sunt introduși într-un mediu educativ în care se vorbește exclusiv în engleză, ceea ce îi ajută să se familiarizeze rapid cu vocabularul și fonetica acestei limbi.

Desfășurarea sesiunilor de curs se face într-un mediu interactiv și prietenos, iar grupele sunt formate din maximum 8-10 cursanți cu un nivel de engleză foarte apropiat. Integrarea se face astfel cu ușurință, fiecare participant simțindu-se confortabil din punct de vedere emoțional. Tehnicile și metodele moderne de învățare asigură tot suportul necesar pentru îmbunătățirea vizibilă a fluenței și pronunției de la o sesiune de curs la alta, progresele remarcate crescând încrederea în sine și curajul în exprimare.

Indiferent de modulul pe care îl vei alege, vei porni într-o călătorie educativă memorabilă în universul fascinant al limbii engleze. Fie că îți propui să îți îmbunătățești competențele lingvistice existente, fie că vrei să începi studiul de la zero, programele disponibile, adaptate pentru toate nivelurile de cunoștințe, te vor ajuta să îți atingi obiectivele. Așadar, alege să înveți limba engleză într-un mod captivant și eficient, în cadrul unor cursuri engleză București sau oferă-i această șansă minunată copilului tău!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#engleza, #cursuri engleza, #invata engleza , #Stiri Lifestyle