Guvernul anunță ce măsuri vor fi luate pentru protejarea populației în fața valului de scumpiri la energie și gaz

Miercuri, 23 Februarie 2022, ora 11:30
2399 citiri
Guvernul anunță ce măsuri vor fi luate pentru protejarea populației în fața valului de scumpiri la energie și gaz
Energie electrică FOTO pexels.com

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, 23 februarie, în deschiderea ședinței de guvern, că se va decide mâine ce măsuri se vor lua pentru protejarea populației de scumpirile uriașe la energie și gaz.

„Suntem aproape de finalizarea pachetului de măsuri la nivelul guvernului pentru a continua măsurile de protecție a populației și a economiei față de evoluția prețurilor la energie și gaze. Am avut analize desfășurate la nivelul ministerelor energiei, finanțe, mediu, muncă, economie, antreprenoriat și turism și, desigur, întâlnirile și discuțiile în cadrul comitetului interministerial.

Am avut de asemenea întâlnire la nivelul coaliției, măsurile sunt în principiu finalizate. Mâine urmează să desfășurăm o nouă întâlnire în cadrul comitetului interministerial, urmând ca apoi să comunicăm aceste măsuri care vin să asigure un set de mecanisme astfel încât protejarea populației și a economiei să se realizeze pe o perioadă mai lungă de timp”, a declarat premierul Ciucă, potrivit newsmaker.ro. ...citeste mai departe despre "Guvernul anunță ce măsuri vor fi luate pentru protejarea populației în fața valului de scumpiri la energie și gaz" pe Ziare.com

#scumpiri, #masuri, #energie electrica, #gaz, #nicolae ciuca , #Stiri energie