Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romanian Hydropower Energy Summit - totul despre hidroenergie

Romanian Hydropower Energy Summit - totul despre hidroenergie
Romanian Hydropower Energy Summit, cea de-a doua editie a celui mai important eveniment dedicat sectorului de hidroenergie din Romania, va avea loc pe 12 februarie, la hotelul InterContinental din Bucuresti.

Intr-o piata al carei potential de dezvoltare continua sa fie prea putin exploatat, Romanian Hydropower Energy Summit ofera o platforma de dezbateri care vor aborda situatia actuala a industriei hidroenergetice, aducand in atentie cele mai stringente aspecte atat din punct de vedere al legislatiei, cat si in ceea ce priveste zonele de finantare, juridica sau sfera investitionala.

Romanian HydroPower Energy Summit 2015 isi propune sa fie un punct de intalnire intre reprezentanti ai autoritatilor de reglementare in domeniul energiei, companii din industria hidroenergetica din Romania, operatori, producatori de echipamente specifice, precum si din ariile de activitati adiacente, astfel incat sa contribuie la progresul acestui sector extrem de important al industriei energetice.

Mai multe detalii despre eveniment si participare puteti gasi pe govnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1379 ori