Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pietele globale de energie si impactul lor economic, tema de dezbatere la SEE Energy Forum 2013

Pietele globale de energie si impactul lor economic, tema de dezbatere la SEE Energy Forum 2013


Tendintele globale ale pietelor energetice si impactul acestora asupra economiilor, politicilor europene, dar si asupra strategiilor de finantare a sectorului energetic vor reprezenta temele principale supuse analizei participantilor la "Energy Forum 2013, editia a III-a", care va avea loc pe data de 21 mai 2013, de la ora 09.30, la Word Trade Center Bucuresti, Sala New York.

Conferinta isi propune sa dezbata teme actuale legate de contributia Romaniei la constructia unei politici energetice paneuropene, asigurarea securitatii energetice regionale, finantarea proiectelor in sectorul energetic, pietele de energie si cadrul de reglementare, certificatele verzi si legislatia UE.

Evenimentul va intruni personalitati de seama din industria energetica din Romania , autoritati, asociatii si foruri internationale de energie, companii producatoare, transportatoare si furnizoare de energie, experti si furnizori de solutii, echipamente si servicii, investitori, banci, companii de consultanta si case de avocatura.

SEE Energy Forum, va avea loc la Bucuresti, la Word Trade Center Bucuresti, Sala New York pe 21 mai 2013, ora 9.30.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1959 ori