Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministrul propus pentru Economie: Subventionarea tuturor consumatorilor casnici trebuie sa inceteze

Ministrul propus pentru Economie: Subventionarea tuturor consumatorilor casnici trebuie sa inceteze


Doar consumatorii vulnerabili de energie trebuie sa fie ajutati, iar situatia actuala, in care toti utilizatorii casnici sunt subventionati de catre stat, trebuie sa inceteze, a declarat miercuri Virgil Popescu, ministrul propus pentru portofoliul de la Economie, Energie si Mediul de Afaceri, in cadrul audierilor din Parlament.

"Vom promova o politica energetica orientata catre eficienta energetica si protectia consumatorului vulnerabil. In prezent, Romania risipeste foarte multe resurse, dar nu eficient. Consumatorii vulnerabili este nevoie sa fie identificati si protejati mai mult decat acum. Modul in care toti consumatorii casnici sunt subventionati acum trebuie sa inceteze", a spus Popescu.

El a fost audiat de Comisia pentru industrii si servicii si Comisia pentru politica economica, reforma si privatizare din Camera Deputatilor si Comisia economica, de industrii si servicii si Comisia pentru energie, infrastructura energetica si resurse minerale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 5797 ori
Citeste mai multe despresubventie consumatori casnici