Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Iluminatul modern - solutia pentru cresterea eficientei energetice

Iluminatul modern - solutia pentru cresterea eficientei energetice

Iluminatul eficient, una dintre cele mai importante solutii in ceea ce priveste implementarea de masuri de crestere a eficientei energetice - o parte integranta a urmatoarei etape in strategia energetica a Romaniei, va reprezenta punctul central al dezbaterilor din cadrul Lighting Industry Forum 2015, care se va desfasura joi, 5 Martie 2015 la Hotel InterContinental din Bucuresti.

Romania si-a asumat deja respectarea normelor europene in domeniu prin adoptarea legii 121/2014 care transpune in legislatia romaneasca Directiva UE 27/2012 a Parlamentului European.

In acest context, proiectele de eficientizare energetica din punctul de vedere al iluminatului reprezinta o solutie nu doar pentru conformarea cu cerintele comunitare, ci si pentru eficientizarea costurilor, fie ca este vorba despre iluminatul public, institutii sau companii din sfera privata.

Astfel, temele principale ce vor fi abordate in cadrul Lighting Industry Forum 2015 vizeaza atat strategiile si politicile referitoare la introducerea solutiilor de iluminat modern in Romania, cat si efectul implementarii de proiecte de iluminat inteligent prin prisma sustenabilitatii si cresterii eficientei energetice.

Participantii la eveniment vor fi reprezentantii la nivel decizional din cadrul autoritatilor nationale si locale, furnizori de servicii si tehnologie, asociatii profesionale, companii de facility management, parcuri logistice, cladiri de birouri, companii mari consumatoare de energie, finantatori, consultanti etc.

Mai multe informatii despre agenda evenimentului, pe govnet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 910 ori