Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Forumul Roman de Eficienta Energetica invita jucatorii din industrie la dezbatere

Forumul Roman de Eficienta Energetica invita jucatorii din industrie la dezbatere

Oportunitatile si provocarile implementarii de programe de eficienta energetica ca parte integranta a urmatoarei etape in strategia energetica a Romaniei vor fi punctul central al dezbaterilor din cadrul Forumului Roman de Eficienta Energetica 2014 organizat de catre Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice (ARPEE) si GOVNET Conferences.

Odata cu adoptarea legii 121/2014 care transpune in legislatia romaneasca Directiva UE/27/2012 a Parlamentului European, Romania trebuie sa-si actualizeze Planul National de Actiune in Domeniul Eficientei Energetice si sa se alinieze la strategia comunitara de eficientizare energetica.

Astfel, reprezentanti ai ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei), Departamentul pentru Energie sau Comisia pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor vor prezenta cele mai noi informatii menite sa faciliteze adoptarea de programe de eficienta energetica in conformitate cu ultimele prevederi.

Discutiile vor fi structurate pe trei paliere de activitate: sectorul industrial, cogenerarea si cladirile oferind solutii si oportunitati atat tehnice, cat si din punctul de vedere al finantarii pentru cresterea eficientei energetice.

In acelasi timp, dezbaterile vor urmari noile directii in piata de energie si in dezvoltarea serviciilor energetice, conferinta coordonata de ARPEE in parteneriat cu GOVNET Conferences oferind o platforma interactiva de discutii intre companiile din sectorul privat si delegati ai Guvernului si ai organismelor de reglementare in domeniu.

Forumul Roman de Eficienta Energetica 2014 se desfasoara joi, 9 octombrie, de la ora 08:30 am, la Hotelul InterContinental din Bucuresti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1567 ori