Forumul Roman de Eficienta Energetica invita jucatorii din industrie la dezbatere

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 12:08
1725 citiri
Forumul Roman de Eficienta Energetica invita jucatorii din industrie la dezbatere

Oportunitatile si provocarile implementarii de programe de eficienta energetica ca parte integranta a urmatoarei etape in strategia energetica a Romaniei vor fi punctul central al dezbaterilor din cadrul Forumului Roman de Eficienta Energetica 2014 organizat de catre Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice (ARPEE) si GOVNET Conferences.

Odata cu adoptarea legii 121/2014 care transpune in legislatia romaneasca Directiva UE/27/2012 a Parlamentului European, Romania trebuie sa-si actualizeze Planul National de Actiune in Domeniul Eficientei Energetice si sa se alinieze la strategia comunitara de eficientizare energetica.

Astfel, reprezentanti ai ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei), Departamentul pentru Energie sau Comisia pentru Industrii si Servicii din Camera Deputatilor vor prezenta cele mai noi informatii menite sa faciliteze adoptarea de programe de eficienta energetica in conformitate cu ultimele prevederi.

Discutiile vor fi structurate pe trei paliere de activitate: sectorul industrial, cogenerarea si cladirile oferind solutii si oportunitati atat tehnice, cat si din punctul de vedere al finantarii pentru cresterea eficientei energetice.

In acelasi timp, dezbaterile vor urmari noile directii in piata de energie si in dezvoltarea serviciilor energetice, conferinta coordonata de ARPEE in parteneriat cu GOVNET Conferences oferind o platforma interactiva de discutii intre companiile din sectorul privat si delegati ai Guvernului si ai organismelor de reglementare in domeniu.

Forumul Roman de Eficienta Energetica 2014 se desfasoara joi, 9 octombrie, de la ora 08:30 am, la Hotelul InterContinental din Bucuresti.

#Forumul Roman Eficienta Energetica, #forum energie , #Stiri energie

Curs valutar

1 EUR = 4.9704 RON

-0.0025

1 USD = 4.5850 RON

0.0101
  1. Experții trag semnalul de alarmă: Cea mai mare criză din istorie lovește România și alte 100 de țări
  2. Suma uriașă pe care o vor plăti românii, pentru organizarea alegerilor. Semnal de alarmă: „Nemaivăzut așa ceva, pe vreme de pace!"
  3. Două țări NATO ”plâng” după Putin: Ucraina le lovește dur, punând bariera Rusiei
  4. O multinațională cu profituri de miliarde de euro anunță finalizarea unei fabrici în Transilvania
  5. Colapsul care amenință România, din 2030: „Va fi un tsunami financiar!"
  6. Care este avuția medie netă a românilor. Suma pare foarte ridicată la prima vedere
  7. A intrat în vigoare „taxa pe lux”. Care sunt marjele de impozitare și până când trebuie să se grăbească românii să-și declare bunurile
  8. Cea mai mare putere din Vest și 800.000 de români loviți de criză: Norvegia, Suedia și Polonia o depășesc
  9. Cine este bugetarul care încasează un salariu de 36.000 de euro net, lună de lună. Acuzații grave
  10. Se deschide un nou lot pe Autostrada A0 Sud. Când vom putea circula aproape 250 km fără oprire pe un drum de mare viteză VIDEO