Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Forumul Regional al Energiei pentru ECE, la Neptun

Forumul Regional al Energiei pentru ECE, la Neptun

Forumul Regional al Energiei pentru Europa Centrala si de Est, eveniment organizat de Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR - CME), incepe duminica, la Neptun Olimp.

Pana pe 21 iunie, la forum vor participa peste 130 de specialisti, reprezentanti ai autoritatilor din Romania si ai institutiilor de cercetare si de invatamant in domeniu, care vor sustine aproximativ 300 de lucrari pe subiectele de actualitate ce vizeaza sectorul energetic.

Derulat pe tema "Politici si strategii energetice nationale si regionale. Securitatea alimentarii", forumul va cuprinde cinci sesiuni de comunicari stiintifice, 13 evenimente adiacente, 18 mese rotunde, o expozitie internationala cu peste 70 de standuri.

In cadrul sesiunilor vor fi analizate subiecte precum viitorul gazelor naturale in balanta energetica nationala si in regiune, securitatea aprovizionarii cu energie, strategiile nationale in context european, energia nucleara, atragerea investitorilor.

De asemenea, la FOREN participa directorii companiilor energetice din Romania, precum si cei ai societatilor cu capital privat strain care isi deruleaza activitatea in tara.

CME are misiunea de a promova furnizarea si utilizarea durabila a energiei, este prezenta in 93 de tari si reprezinta 3.000 de organizatii membre - guverne, industrie si institutii specializate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1064 ori