Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ERG Renew cauta oportunitati in domeniul energiei eoliene in Romania

ERG Renew cauta oportunitati in domeniul energiei eoliene in Romania

Compania italiana ERG Renew a alocat 300 de milioane de euro pentru investitii in energie eoliana si cauta oportunitati de achizitii si parteneriate in Italia, Franta, Polonia si Romania, potrivit presedintelui companiei, Raffaele Tognacca, citat de Mediafax. 

Tognacca a afirmat ca ERG Renew va investi 300 milioane de euro in perioada 2009-2012 pentru cresterea capacitatii instalate in centrale eoliene proprii la circa 370 MW, de la 200 MW in prezent, si pentru a se extinde in sectorul energiei solare.

In plus, compania s-ar putea extinde prin achizitii si parteneriate in domeniul energiei eoliene in Italia, Franta, Polonia si Romania, vizand atat proiecte noi, cat si colaborari cu firme care opereaza deja pe aceste piete.

"Situatia este favorabila pentru achizitii.

Exista multi operatori mici care au probleme .

Insa, pentru moment, ne limitam la o monitorizare foarte riguroasa, care ne va permite sa ne formam, in urmatoarele 2-3 luni, o idee despre posibilitatile de crestere ne-organica (prin fuziuni si achizitii, parteneriate - n.r.)", a aratat seful ERG Renew, adaugand ca firma nu are in vedere in prezent nicio tranzactie de acest fel. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1368 ori