Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Convorbiri telefonice gratuite prin Internet

Convorbiri telefonice gratuite prin Internet

Furnizorul de solutii complete, pentru consumatori si companii, D-Link si compania de comunicatii globale prin Internet Skype au lansat adaptorul telefonic D-Link Skype USB, care permite consumatorilor sa isi utilizeze telefoanele existente, cu cablu sau fara, pentru a beneficia de caracteristicile pentru apeluri gratuite, informeaza un comunicat al celor doua companii.Adaptorul telefonic D-Link Skype USB (DPH-50U) permite utilizatorilor sa accepte atat apeluri Skype, cat si prin intermediul telefonului obisnuit, pentru a folosi acelasi aparat telefonic cu un grad ridicat de flexibilitate. Cand consumatorii vorbesc pe o linie telefonica traditionala si primesc un apel Skype, ei pot schimba cu usurinta liniile, pentru a prelua apelul Skype, sau invers, ca si cum ar utiliza optiunea A"apel in asteptareA". Este posibila si conectarea in regim de teleconferinta, intre linii telefonice obisnuite si Skype. Pentru un grad de comoditate sporit, adaptorul telefonic D-Link Skype USB include un display luminos, care indica utilizatorului daca primeste apel de pe un telefon obisnuit sau de la un utilizator Skype. Utilizarea unui telefon cordless (fara cablu) il A"dezleagaA" pe utilizator de computer, atunci cand face apeluri Skype. In plus, folosirea unui telefon traditional permite consumatorilor sa foloseasca diverse caracteristici incorporate in telefon, de exemplu apelare rapida a unor anumite numere, reapelarea ultimului numar format, mute (fara sunet) si identificarea apelantului.

Un adaptor pentru PC

Adaptorul telefonic D-Link Skype USB este compatibil cu PC-ul si include doua porturi RJ-11 si un port USB, pentru a se conecta cu usurinta la o linie telefonica obisnuita, la telefon si la computer. Cum adaptorul este alimentat cu energie de la computer prin cablul USB, nu necesita o sursa suplimentara de energie. Software-ul inclus se instaleaza in cateva minute si permite utilizatorilor sa isi administreze usor si complet lista de contacte Skype si caracteristicile apelurilor. Adaptorul telefonic D-Link Skype USB poate fi configurat pentru a A"forwardaA" apelurile Skype primite spre o alta destinatie, cum ar fi un telefon celular, pentru ca utilizatorul sa nu rateze niciodata un apel telefonic, nici macar atunci cand nu se afla in fata PC-ului sau.

Adaptorul telefonic D-Link Skype USB (DPH-50) va fi disponibil in intreaga Europa la pretul sugerat de producator pentru comercializare en-detail de 39,99 lire sterline / 59,99 euro, incepand din februarie 2006. D-Link este lider global in conectivitate pentru retelele destinate intreprinderilor mici, mijlocii si mari, fiind designer, developer si producator de solutii pentru retele, sisteme broadband, produse electronice digitale, comunicatii de voce si date pentru digital home, intreprinderi mici si mijlocii (IMM-uri) si medii de la nivel Workgroup pana la Enterprise. D-Link are 20 birouri in Europa, iar cartierul sau general se afla in Londra, Marea Britanie.Skype este cel mai rapid serviciu de comunicare internet, ce permite efectuarea de apeluri gratuite din orice locatie, fiind disponibil in 27 limbi, aproape peste tot in lume.

Cronica Romana

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2108 ori