CEO Unicredit: Piata romaneasca de energie va creste in 2014

Luni, 18 Martie 2013, ora 13:51
1988 citiri
CEO Unicredit: Piata romaneasca de energie va creste in 2014
Foto: Efin.ro

Piata energetica va creste in cursul anului viitor, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, Rasvan Radu, CEO al UniCredit Tiriac Bank.

"Cresterea din anul 2013 va fi inertiala pe portofoliul de energie verde, al bancii, pentru ca se are in vedere o rectificare de legislatie. Ne asteptam ca proiectele care fost incepute sa fie finalizate in cursul acestui an si acest lucru in mod clar va duce la o crestere. Depinde de cum va iesi legislatia si subventiile pe energie verde in cursul acestui an, dar sunt si alte sectoare ale energiei care cred ca vor creste", a spus Radu.

Acesta este de parere ca energia hidro se va dezvolta in continuare.

"De asemenea sunt cateva proiecte pe energia provenind din carbune in special in ceea ce priveste proiectele de protectie a mediului. Sunt o serie de cerinte care trebuie implementate la nivelul centralelor de carbune. Am vazut mai multe intentii la nivelul municipalitatilor de a construi centrale mai eficiente la nivel local si ne uitam si la aceste dezvoltari. De aceea cred ca piata energetica va creste in decursul anului viitor", a afirmat oficialul UniCredit Tiriac Bank.(E.C)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#piata energie Romania, #evolutie piata energie 2014, #portofoliu proiecte energie, #investitii energie verde , #Stiri energie