Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce se intampla cu sectorul energetic din Romania?

Ce se intampla cu sectorul energetic din Romania?


Energy Forum 2015 este un eveniment dedicat sectorului energetic, care va avea loc pe data de 28 mai 2015, la Bucuresti, Hotel Radisson Blu.

Conferinta constituie un prilej de analiza si dezbatere a sectorului energetic, reunind reprezentanti ai managementului celor mai importante companii energetice prezente pe piata romaneasca, ai autoritatilor si ai asociatiilor din energie.

In cadrul evenimentului specialistii vor discuta despre proiecte, investitii si perspective de dezvoltare ale sectorului energetic in Romania, fonduri structurale pentru 2014-2020 in domeniul energiei, stadiul adoptarii noului cadru privind redeventele petroliere, dezvoltarea infrastructurii de transport, distributie si depozitare, piata energiei electrice, noua platforma de echilibrare, mecanisme de reforma a pietei de gaze naturale, tendinte in distributie, solutii smart, aspecte privind energia nucleara, noutati privind energia termica si eficienta energetica, principii privind modificarile schemei de sprijin pentru cogenerarea de inalta eficienta, noul cadru de promovare pentru electricitatea din biomasa, pretul energiei, finantarea proiectelor energetice si aspecte juridice si fiscale specifice industriei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1136 ori