Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

China Sunergy va livra panouri fotovoltaice pentru doua proiecte de 9,9 MW in Romania

China Sunergy va livra panouri fotovoltaice pentru doua proiecte de 9,9 MW in Romania


Compania China Sunergy va livra in Romania panouri solare cu o capacitate totala de 9,9 MW pentru doua proiecte dezvoltate de spaniolii de la Bester Generacion, potrivit unui comunicat al companiei chineze, preluat de The Wall Street Journal.

Panourile solare vor fi aduse in Romania de la fabrica din Turcia a companiei chineze.

Bester Generacion va utiliza panourile solare pentru doua proiecte in Romania. Bester Generacion este o companie de inginerie si constructii, cu sediul in Spania, specializata in dezvoltarea, constructia, operarea si intretinerea de proiecte de producere a energiei din surse regenerabile in toata lumea.

In ultimii ani, Bester Generacion a dezvoltat proiecte solare cu o capacitate totala de circa 250 de MW in Europa.

'Cu un potential solar bun si suport din partea Guvernului prin schema de certificate verzi, piata solara in Romania a crescut constant in ultimii doi ani si ar trebui sa continue sa ofere oportunitati atractive pe viitor. Vom pune in miscare capacitatea noastra de productie din Turcia si vom extinde colaborarea cu Bester Generacion pentru a obtine o cota mai mare din piata solara globala', a declarat Stephen Cai, CEO al China Sunergy, citat in comunicat.

Fondata in 2004, China Sunergy are capacitati de productie a panourilor solare in China si Turcia.

Bester Generacion a infiintat divizia din Romania in iulie 2012, potrivit site-ului companiei, care nu prezinta insa detalii privind activitatea pe piata locala.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2970 ori