ME a discutat la Bucuresti cu presedintele Iberdrola despre noi proiecte energetice

Miercuri, 08 Septembrie 2010, ora 17:31
873 citiri

Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton, s-a intalnit miercuri la Bucuresti cu presedintele companiei spaniole Iberdrola, Ignacio Galán, cu care a discutat despre proiectele in derulare cu parteneri romani, dar si despre proiecte de investitii in energie regenerabila, informeaza NewsIn.

"Ignacio Galán, in cadrul acestei prime intalniri cu ministrul Ariton, a facut o succinta prezentare a companiei spaniole si a proiectelor aflate in derulare cu parteneri romani. De asemenea, au fost prezentate noi propuneri de proiecte de investitii in domeniul producerii de energie din surse regenerabile", potrivit unui comunicat remis miercuri de Ministerul roman al Economiei.

Ministrul Ion Ariton si-a exprimat disponibilitatea de a analiza oportunitatile prezentate in vederea continuarii proiectelor comune, cu atat mai mult cu cat Romania este interesata de atragerea investitiilor, care implica atat dezvoltarea sectorului energetic, cat si crearea de noi locuri de munca, mai informeaza ministerul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sector energetic, # proiecte , #Energie regenerabila