Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Greii energiei solare din Romania se reunesc la Bucuresti pe 19 noiembrie

Greii energiei solare din Romania se reunesc la Bucuresti pe 19 noiembrie


Cu peste 550 MW acreditati final in domeniul fotovoltaic, de zece ori mai mult decat anul trecut, Romanian Solar Summit 2013 devine unul dintre evenimentele de referinta din domeniul energiei regenerabile.

Marti, 19 noiembrie, GOVNET impreuna cu Romanian Photovoltaic Industry Association ("RPIA") organizeaza a doua editie a "Romanian Solar Summit 2013 - Meet the PV market!", cel mai mare eveniment din tara dedicat sectorului fotovoltaic.

Cu participare exclusiva la nivel decizional, Summit-ul va reprezenta ocazia optima pentru industrie de a pune pe tapet realizarile din ultimul an si va lua in discutie oportunitatile si problemele actuale.

Summitul este un punct de intalnire al intreprinzatorilor in sectorul energiei solare si al companiilor furnizoare pentru acest domeniu, ce isi propune sa faciliteze noi parteneriate si posibilitati de dezvoltare ale pietei, pe baza informatiilor sustinute si prezentate de catre specialistii si autoritatile de stat din domeniu.

Pe parcursul Summitului vor fi dezbatute teme de actualitate referitoare la piata de energie fotovoltaica, precum:

-analiza pietei actuale de energie solara si perspective pentru 2014

-Tariful Fix dedicat proiectelor mai mici de 1 MW

-centralele fotovoltaice pe acoperisuri - urmatorul motor de dezvoltare pentru solar

-bariere legislative in dezvoltarea proiectelor fotovoltaice

-taxe si TVA: aspecte practice si provocari

-puncte cheie in dezvoltarea proiectelor fotovoltaice de succes

In cadrul evenimentului vor fi prezente companii importante din domeniu, precum Enel Green Power, GDF Suez, dar si autoritati din cadrul ANRE, OPCOM, Transelectrica, Ministerul Energiei, Minister Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerul Finantelor etc.

Agenda evenimentului poate fi vizualizata pe adresa http://govnet.ro/solar_summit.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2361 ori