Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Casa Verde: Guvernul aloca 20 milioane lei pana la sfarsitul anului

Casa Verde: Guvernul aloca 20 milioane lei pana la sfarsitul anului


Guvernul a alocat suma de 20 de milioane de lei pana la sfarsitul anului pentru finantarea proiectelor deja depuse pentru programul Casa Verde, a declarat ministrul Mediului, Rovana Plumb.

"Am gasit posibilitatea de a repune in practica programul Casa Verde, prin alocarea a 20 de milioane de lei pana la sfarsitul anului pentru proiectele deja depuse", a spus ministrul Mediului, citat de Mediafax.

Ministrul Mediului a dat exemple de tipuri de proiecte in domeniul energiei regenerabile, finantate de institutia pe care o conduce. Printre acestea se numara si proiectele care includ instalarea sistemelor de termoficare ce utilizeaza surse de energie regenerabile. Pe acest segment au fost depuse 38 de dolare in valoare de 40 milioane lei.

In ceea ce priveste cresterea productiei de energie regenerabila, au fost depuse 68 de proiecte, in valoare de 1,2 miliarde de lei.

In cadrul programului Casa Verde se acorda sume fixe pentru proiectele depuse, din bugetul Fondului de Mediu, in functie de tipul instalatiei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1348 ori