Casa Verde: Guvernul aloca 20 milioane lei pana la sfarsitul anului

Miercuri, 26 Septembrie 2012, ora 17:12
1511 citiri
Casa Verde: Guvernul aloca 20 milioane lei pana la sfarsitul anului

Guvernul a alocat suma de 20 de milioane de lei pana la sfarsitul anului pentru finantarea proiectelor deja depuse pentru programul Casa Verde, a declarat ministrul Mediului, Rovana Plumb.

"Am gasit posibilitatea de a repune in practica programul Casa Verde, prin alocarea a 20 de milioane de lei pana la sfarsitul anului pentru proiectele deja depuse", a spus ministrul Mediului, citat de Mediafax.

Ministrul Mediului a dat exemple de tipuri de proiecte in domeniul energiei regenerabile, finantate de institutia pe care o conduce. Printre acestea se numara si proiectele care includ instalarea sistemelor de termoficare ce utilizeaza surse de energie regenerabile. Pe acest segment au fost depuse 38 de dolare in valoare de 40 milioane lei.

In ceea ce priveste cresterea productiei de energie regenerabila, au fost depuse 68 de proiecte, in valoare de 1,2 miliarde de lei.

In cadrul programului Casa Verde se acorda sume fixe pentru proiectele depuse, din bugetul Fondului de Mediu, in functie de tipul instalatiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#finantare proiecte Casa Verde, #proiecte Casa Verde, #proiecte energie regenerabila , #Energie regenerabila