Apare inca un parc eolian: Investitie de 8 milioane de euro, in Constanta

Marti, 05 Februarie 2013, ora 08:32
2583 citiri
Apare inca un parc eolian: Investitie de 8 milioane de euro, in Constanta

Compania spaniola de constructii Copisa si-a adjudecat contractul pentru construirea unui parc eolian la Chirnogeni, in judetul Constanta, informeaza un comunicat de presa.

Proiectul are o valoare de 8 milioane de euro, iar lucrarile vor avea loc timp de cinci luni si presupun instalarea a 32 de generatoare de aer de cate 2,5 megawati. Copisa va construi si un drum de acces de 25 de kilometri, cu santuri si cabluri electrice instalate pe toata lungimea acestuia.

Potrivit sursei citate, acesta este al treilea parc eolian pe care il construieste Copisa in Romania, dupa cele doua etape ale constructiei parcului eolian Mihai Viteazu, din Dobrogea.

Firma Copisa, care are o filiala proprie in Romania, cu sediul la Bucuresti, este activa in domeniul constructiilor de peste 50 de ani, cu experienta in proiecte industriale, de infrastructura, in dezvoltare imobiliara si servicii de sprijin pentru constructii. Compania are sediul central la Barcelona si isi desfasoara activitatea mai ales in Europa, nordul Africii, Orientul Mijlociu, America Centrala si America de Sud.

#parc eolian Constanta, #Copisa parc eolian Constanta, #energie eoliana Romania , #Energie eoliana