Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

UniCredit Tiriac Bank a aprobat creditul de 77,5 milioane euro pentru CE Rovinari

UniCredit Tiriac Bank a aprobat creditul de 77,5 milioane euro pentru CE Rovinari

UniCredit Tiriac Bank a finantat Complexul Energetic Rovinari cu 77,5 milioane euro, pentru sustinerea primei etape dintr-un program de investitii de mediu de 162,7 milioane euro, in derulare pana in 2012, a anuntat, luni, banca. Finantarea va asigura suportul necesar primei etape a programului de investitii de mediu, de 96,7 milioane euro. Investitia totala pentru programul de investitii ce se va desfasura pana in 2012 este in valoare de 162,7 milioane euro.


"In mediul economic actual, un astfel de credit arata ca proiectele viabile si bine structurate isi gasesc finantare in continuare, in pofida conditiilor mai dificile din piata. Vom continua sa sustinem proiectele de investitii care au potential de dezvoltare pe termen lung, indeosebi pe cele din domeniul energiei", a spus presedintele executiv al UniCredit Tiriac Bank , Rasvan Radu.


Pentru reducerea emisiilor de dioxid de sulf, CE Rovinariva monta instalatii de desulfurare a gazului de ardere pentru fiecare din unitatile generatoare de energie electrica.


UniCredit Tiriac Bank a inregistrat un profit net de peste 76 milioane euro in primele noua luni din acest an, pe fondul majorarii portofoliului de credite cu 75% in perioada septembrie 2007 - septembrie 2008, pana la 15,7 miliarde lei.


Banca are in prezent 600.000 clienti si peste 210 sucursale si furnizeaza in Romania produse si servicii specializate prin partenerii UniCredit Leasing Corporation, CA-IB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Markets and Investment Banking si UniCredit Processes and Administration.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1477 ori