Pana de curent: Patru judete au ramas in bezna, din cauza unei furtuni

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 11:50
1679 citiri
Pana de curent: Patru judete au ramas in bezna, din cauza unei furtuni

Aproape 150 de localitati din judetele Constanta, Tulcea, Calarasi si Ialomita au ramas fara curent electric, in urma unei furtuni puternice care a afectat reteaua de energie din zona de sud-est a tarii.

Potrivit reprezentantilor Enel Distributie Dobrogea, au fost afectate zeci de linii de medie tensiune si sute de posturi de transformare, cele mai multe din judetele Constanta si Tulcea.

Aproape 150 de localitati sunt afectate in continuare de lipsa energiei electrice. Astfel, in judetul Constanta sunt nealimentate total sau partial 40 de linii de medie tensiune si 481 de posturi de transformare, fiind afectate 87 de localitati, in timp ce in judetul Tulcea au ramas nealimentate total 25 de linii de medie tensiune, o linie de medie tensiune partial si 318 posturi de transformare, fiind afectate 51 de localitati si partial municipiul Tulcea, informeaza Mediafax.

Meteorologii au emis, luni, avertizari cod portocaliu de vant puternic pentru Dobrogea si cod galben pentru Muntenia si Moldova, in unele zone fiind semnalate intensificari de vant care ajung la viteze de pana la 90 de kilometri pe ora.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pana curent Dobrogea, #pana de curent furtuna, #Enel Distributie Dobrogea furtuna , #Energie electrica