Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Forumul Operatorilor de Retea si Furnizorilor de Energie Electrica

Forumul Operatorilor de Retea si Furnizorilor de Energie Electrica
Govnet Conferences continua seria evenimentelor dedicate subiectelor de interes din sectorul energetic din Romania cu Forumul Operatorilor de Retea si Furnizorilor de Energie Electrica, care va avea loc Joi, 23 Aprilie 2015, la Hotelul InterContinental din Bucuresti.

Conceput ca o dezbatere interactiva pe intreg lantul de companii implicate in sector, conferinta aduce in prim plan provocarile in transportul, distributia si furnizarea energiei electrice.

Astfel, evenimentul concentrat pe "Accesul la retea" isi propune sa ofere informatii concrete si relevante referitor la provocarile si oportunitatile de dezvoltare ale Sistemului Energetic National, inovatii si solutii pentru operarea sustenabila si sigura, tendintele de dezvoltare si operare a retelelor de distributie a energiei electrice, precum si aspecte legate de tehnologiile moderne si noile concepte in operarea eficienta a sistemelor de transport pentru energia electrica sau solutii de minimizare a pierderilor din retelele de transport si distributie de electricitate.

Pe langa delegati ai autoritatilor de supervizare si reglementare in domeniu sau reprezentantii la nivel de top management ai marilor jucatori din piata, la Forum vor participa companii active in sfera "tradingului" de energie electrica, institutii financiare active in acest segment, dar si experti financiari si juridici din zona de energie din Romania.

Printre speakerii deja confirmati se regasesc: Claudiu-Sorin Dumbraveanu (Vicepresedinte ANRE), Ion-Toni Teau (Director General Executiv CN Transelectrica SA), Doina Vornicu (Director General CEZ Distributie), Silvia Vlasceanu (Director General ACUE), Ciprian Glodeanu (Partener Wolf Theiss Rechtsanwalte GmbH & Co KG) si Ion Lungu (Presedinte AFEER).

Mai multe informatii despre agenda evenimentului, pe govnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1421 ori