Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Premiera: Vega, primul hotel consumator de Energie Verde din Romania

Premiera: Vega, primul hotel consumator de Energie Verde din Romania


Vega este primul hotel din Romania care implementeaza "Eco-Hotel Management System", sistem de management auditat anual de catre TUV-Rheinland Romania, subsidiar al celei mai mari organizatii de inspectie si certificare din Germania.

Prin parteneriatul incheiat cu Enel Energie, hotel Vega a achizitionat produsul Energie Verde, energie provenita exclusiv din surse regenerabile, care sprijina semnificativ reducerea emisiilor de CO2.

In locul consumului de energie electrica practicat pana acum, hotelul Vega va consuma exclusiv energie electrica regenerabila

Enel Energie este un furnizor de energie electrica al carui proces de achizitie si de vanzare de energie regenerabila este auditat de un organism independent si respecta prevederile standardelor de calitate, mediu si sanatate, ISO 9001, 14001 si respectiv OHSAS 18001.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2299 ori