Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vezi cati bani da Electrica pe serviciile de audit financiar

Vezi cati bani da Electrica pe serviciile de audit financiar


Electrica aloca 2,76 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de audit financiar pentru o perioada de trei ani, respectiv 2011- 2013, termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind stabilit pe 30 ianuarie 2012.

Ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare de 50.000 lei si o garantie de buna executie de 10% din valoarea fara TVA a contractului, potrivit unui anunt publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Contractul va fi incheiat pe o perioada de 33 luni de la data atribuirii, iar finantarea se va face din surse proprii.

Ofertantii trebuie sa dovedeasca ca au incheiat un contract de servicii de audit financiar in valoare de cel putin 2,5 milioane lei in ultimii trei ani. Totodata, trebuie sa declare pe propria raspundere ca nu mai presteaza alte servicii care pot duce la situatii de conflict de interese.

De asemenea, echipa propusa trebuie sa acopere din punct de vedere numeric aria teritoriala, avand in vedere ca auditul se va desfasura atat la sediul societatii-mama, precum si la sediile filialelor acesteia.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1223 ori