Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Transelectrica vrea sa cumpere autoturisme de 2,4 mil. lei

Transelectrica vrea sa cumpere autoturisme de 2,4 mil. lei


Transelectrica a depus un anunt pentru a cumpara, prin sistemul de achizitii publice, autoturisme in valoare de peste 2,4 milioane de lei fara TVA, desi ministrul Economiei, Lucian Bode, a declarat la inceputul lunii ca societatile din subordinea sa nu vor mai cumpara masini.

Astfel, transportatorul de energie urmareste sa cumpere autoturisme de tip berlina cu suma de 1,65 milioane de lei fara TVA si autoturisme de teren 4x4 cu 750.000 de lei fara TVA.

De asemenea, Transelectrica vrea sa cumpere o haina scurta de blana si o vesta imblanita cu suma de 5.760 de lei, fara TVA, steaguri in valoare de 2.800 de lei, becuri incandescente de 614 lei si un stingator cu 50 de lei.

Totodata, Complexul Energetic Turceni urmareste sa achizitioneze un laptop cu 5.000 de lei.

Ministrul Economiei, Lucian Bode, a declarat la inceputul lunii martie ca toate companiile din subordinea ministerului, unde intra si cele doua de mai sus, vor renunta la achizitiile care nu sunt strict necesare, precum mobilierul de birou si masinile.

Ministrul a cerut tuturor companiilor sa faca publice, pana la data de 26 martie, toate intentiile lor de achizitii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1070 ori