Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Petrom a majorat pretul benzinei

Petrom a majorat pretul benzinei


Petrom a majorat de marti pretul benzinelor comercializate in statiile proprii cu sase bani pe litru.

Pretul motorinelor nu a fost modificat.

Ultima majorare a preturilor operata de Petrom a avut loc in data de 23 februarie, cand pretul benzinelor a fost majorat cu 12 bani pe litru si cel al al motorinelor cu noua bani pe litru.

Grupul Petrom a inregistrat anul trecut un profit record in crestere cu 72%, la 3,759 miliarde lei (887 milioane euro), cel mai mare castig inregistrat vreodata de o companie din Romania, si vanzari record de 22,61 miliarde lei (5,3 miliarde euro).

Din grupul Petrom fac parte compania mama OMV Perom (SNP) si firmele Tasbulat Oil Corporation LLP (Kazahstan), Korned LLP (Kazahstan), Kom Munai LLP (Kazahstan), Petrom Exploration & Production Ltd., OMV Petrom Marketing Petrom Aviation, Petrom LPG, ICS Petrom Moldova (Republica Moldova), OMV Bulgaria OOD (Bulgaria), OMV Srbija DOO (Serbia), OMV Petrom Gas, Petrom Distributie Gaze, OMV Petrom Wind Power (fosta Wind Power Park) si Petromed Solutions.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2115 ori