OMV si Wintershall, parteneri intr-un proiect implementat in Abu Dhabi

Joi, 21 Iunie 2012, ora 17:25
1378 citiri
OMV si Wintershall, parteneri intr-un proiect implementat in Abu Dhabi

Compania Petroliera Nationala din Abu Dhabi, OMV Abu Dhabi E&P GmbH si Wintershall Middle East GmbH au incheiat un acord de evaluare tehnica a campului de gaze sulfhidrice si de condensat din Shuwaihat, situat la aproximativ 25 de kilometri vest de orasul Ruwais, in vestul Abu Dhabi.

Operatorul Wintershall va fi responsabil de faza de evaluare a campului alaturi de OMV, in calitate de parteneri cu drepturi egale.

Evaluarea se va face prin forarea unui numar de maxim trei sonde si prin investigatii seismice 3D. In cazul in care actiunea de evaluare va fi una de succes, Compania Petroliera Nationala din Abu Dhabi va participa la faza de dezvoltare si de productie a campului Shuwaihat.

"Reusita campaniei de evaluare din Shuwaihat va duce la dezvoltarea cu succes a campului de gaz si de condensat din regiunea de vest a Abu Dhabi, fapt ce va contribui la acoperirea cererii tot mai mari de hidrocarburi din Emiratele Arabe Unite si la capacitatea de export a tarii pe termen lung", se arata intr-un comunicat transmis de OMV.

OMV si-a deschis biroul E&P din Abu Dhabi in anul 2007. Biroul isi propune sa analizeze oportunitatile de afaceri si coordonarea activitatilor existente in regiunea Orientului Mijlociu.

Cu vanzari ale grupului de 34,05 miliarde de euro si o forta de munca de 29.800 de angajati in 2011, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursa. In domeniul Explorare si Productie, OMV activeaza in doua tari principale, Romania si Austria.

Wintershall Middle East GmbH este o companie afiliata Wintershall Holding GmbH, cu sediul in Kassel, Germania. Wintershall Holding GmbH este o subsidiara detinuta integral a BASF SE. Compania activeaza de peste 80 de ani in domeniul explorarii si productiei de titei si de gaze naturale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#OMV Wintershall parteneriat, #acord OMV Wintershall, #investitii Abu Dhabi, #OMV investitii , #Companii energetice