Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

OMV Petrom da 1,5 mil. lei pentru protectia impotriva riscurilor

OMV Petrom da 1,5 mil. lei pentru protectia impotriva riscurilor


OMV Petrom plateste 1,46 milioane lei, fara TVA, firmei Drees & Sommer Romania SRL, pentru servicii de consultanta in protectia contra riscurilor si in controlul riscurilor, contractul fiind incheiat pe o perioada de 24 de luni de la data atribuirii.

Contractul a fost atribuit in 1 februarie 2012. Finantarea se face din surse proprii, urmand ca, costul serviciilor sa fie rambursat Petrom conform legii 555/2004, potrivit e-licitatie.ro.

Compania castigatoare va oferi servicii de coordonare in materie de sanatate si securitate, pe durata realizarii lucrarilor, a activitatilor de decontaminare sol/sol si apa la amplasamente de depozite petroliere, demolare a facilitatilor de suprafata de pe amplasamente sonde si de decontaminare sol la amplasamente sonde, umplere a batalelor golite de slam, realizate la obiectivele OMV Petrom.

Grupul Petrom exploateaza in Romania si Kazakhstan rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 832 milioane de barili echivalent petrol (in Romania 805 milioane barili echivalent petrol) si are o capacitate nominala anuala de rafinare de 4,5 milioane tone.

Pe piata distributiei de produse petroliere, Grupul Petrom este prezent prin intermediul unei retele de circa 800 statii, operata sub doua branduri, Petrom si OMV.

OMV Petrom Marketing opereaza 546 statii de distributie, dintre care 389 Petrom si 157 OMV. Grupul detine, de asemenea, o retea internationala de circa 250 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1341 ori