Toate casieriile Enel Energie Muntenia din Capitala, judetele llfov si Giurgiu vor fi inchise luni

Miercuri, 19 Mai 2010, ora 14:47
5195 citiri
Toate casieriile Enel Energie Muntenia din Capitala, judetele llfov si Giurgiu vor fi inchise luni

Toate casieriile furnizorului si distribuitorului de electricitate Enel Energie Muntenia din Bucuresti si judetele Ilfov, respectiv Giurgiu, vor fi inchise luni, 24 mai, fiind o zi libera legala cu ocazia Sarbatorii Rusaliilor,iar marti casieriile vor functiona conform programului obisnuit de lucru, informeaza NewsIn.

De asemena, in perioada in care casieriile vor fi inchise, clientii Enel Energie Muntenia care doresc sa isi achite factura de energie electrica pot utiliza modalitatile alternative de plata, adica reteaua de ATM-uri (bancomate), la BCR (pentru detinatorii de card BCR in baza conventiei "Plati facturi la ATM"), la Banca Transilvania (pentru detinatorii de card Banca Transilvania), la ING Bank (prin Self Bank si Express Payments pentru detinatorii de card ING) sau la Unicredit Tiriac Bank (pentru detinatorii de carduri emise de orice banca din Romania), a informat miercuri compania.

Facturile pot fi achitate si la bancomatele de incasare ale Citibank (Easy Payments), la magazinele si supermarketurile care au afisata sigla serviciilor Paypoint si Payzone, la Unikasa (serviciu oferit in reteaua de benzinarii Agip) sau prin Internet, pentru clientii ce detin conturi si contracte semnate cu BCR (Click 24 Banking BCR), Citibank (Citibank Online), ING Bank (Home Bank), Unicredit Tiriac Bank (Online Banking si BusinessNet), orice banca din Romania care ofera acest serviciu.

Reprezentantii Enel mai spun ca, pentru perioada in care nu este prevazut program cu publicul, nu se vor face preavizari sau deconectari de la reteaua de energie electrica.

Enel a intrat pe piata energiei din Romania in anul 2005. De atunci, compania a alocat peste 1,3 miliarde de euro pentru achizitia companiilor si investitii in societatile pe care le detine in Banat, Dobrogea si Muntenia, deservind 2,5 milioane de clienti in cele trei regiuni.

Enel este cea mai mare companie energetica din Italia si cea de-a doua companie de utilitati din Europa, fiind listata din 1999 la bursa din Milano.

Enel este cel mai important investitor privat din sectorul energiei electrice din Romania, dupa preluarea pachetului majoritar la cele trei companii de distributie si furnizare de energie din regiunile Banat, Dobrogea si Muntenia Sud.

Reteaua de distributie energiei electrica a Enel, prin filialele din Dobrogea, Banat si Muntenia, are peste 93.000 km.

Enel are in Romania peste 5.300 angajati. 

#casierii, # enel, # enegie, # muntenia , #stiri Enel