Ontanu cere ministrului Economiei rezilierea contractului cu Enel

Vineri, 12 Februarie 2010, ora 15:46
1894 citiri
Ontanu cere ministrului Economiei rezilierea contractului cu Enel

Primarul Sectorului 2 cere de urgenta ministrului Economiei, AdrieanVideanu, rezilierea contractului cu Enel, intrucat compania ar fi "total depasita de situatia din teren", iar intreruperile la curent sunt tot mai dese. 

Neculai Ontanu atentioneaza ca opririle din ce in ce mai dese de curent, care se extind in tot Bucurestiul, pe durate tot mai mari de timp, genereaza miscarile sociale.

"Lipsa bunului simt manifestata de aroganta conducere a companiei italiene Enel fata de problemele bucurestenilor afectati de intreruperile din ce in ce mai dese de energie electrica va genera iesirea oamenilor in strada, asa cum s-a intamplat recent, joi noaptea, in cartierul Andronache din sectorul 2, cand 50 de persoane au blocat strada Peris.

Toata iarna intreruperile de curent electric repetate de perioade lungi de timp au fost din ce in ce mai multe in Bucuresti, inclusiv in perioada sarbatorilor, condamnand populatia la umilinta, suferinta chinuitoare si inutila, distrugandu-le aparatele electrocasnice, pentru care nu-i despagubeste nimeni", se arata intr-un comunicat de vineri al Primariei Sectorului 2.

Primarul Sectorului 2 sustine ca sute de institutii publice si agenti economici au fost afectate de "flagelul Enel", fiind impiedicate sa-si desfasoare activitatea, inregistrand pagube insemnate, iar cartiere intregi de blocuri cu sute de mii de locuitori "stau in bezna cu zilele datorita proastei gestionari a retelelor electrice vechi de zeci de ani si a incompetentei de care dau dovada angajatii Enel".

"Capitala Romaniei, care se doreste a fi o capitala la nivel european, nu s-a mai confruntat cu o asemenea situatie dezastruoasa decat inainte de 1989, cand se oprea curentul, dar si atunci se facea pe un interval scurt de timp, si nu cu orele sau cu zilele cum se intampla acum", arata sursa citata.

Primarul Sectorului 2 se intalneste, vineri, cu conducerea companiei Enel, pentru a discuta problemele determinate de intreruperile dese de energie electrica, precum si efectele negative ale acestora pentru toti bucurestenii.

Intalnirea a fost solicitata de catre reprezentantii companiei italiene, dupa ce a fost instiintata ca s-a cerut rezilierea contractului.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reziliere, # contract, # enel, # bucuresti , #stiri Enel