Enel denunta contractele cu Electrica Serv

Vineri, 02 Septembrie 2005, ora 10:16
1072 citiri

Compania italiana Enel, care detine cele doua filiale Electrica, Banat si Dobrogea, refuza sa mai incheie contracte de mentenanta si reparatii cu societatea Electrica Serv, desi era obligata sa faca asta pina in 2007, potrivit directorului de productie al Electrica Serv, Costica Laptes.

A"Enel scoate la licitatie lucrarile si nu mai lucreaza cu noi. Sint firme private care vin cu preturi mult mai mici, dar asta se intimpla pentru ca Enel solicita lucrari punctuale si noi oferim pachete de lucrariA", spune Laptes.

Electrica Serv este sucursala de servicii care deserveste toate cele opt sucursale Electrica si are contracte cu acestea pina in 2007. Laptes spune ca CEZ si E-ON (care detin Electrica Moldova si Oltenia) isi mentin contractele, dupa ce Electrica Serv a fost de acord cu o reducere a tarifelor pentru serviciile prestate cu 5-10%.

Electrica Serv are de pierdut si in urma scandalului de la sucursala Banat, caz in care fosta conducere este cercetata de PNA intr-un scandal de spaga legata de componente contrafacute. A"Trebuie sa le distrugem, desi ar putea fi totusi folosite. Asa cere legea, iar pierderea nu ne-o acopera nimeniA", spune Laptes.

Cotidianul