Enel, criticat de hotelierii din Mamaia

Marti, 03 August 2010, ora 14:22
1418 citiri
Enel, criticat de hotelierii din Mamaia

Hotelierii din Mamaia sustin ca nu-si pot desfasura activitatea in conditii normale deoarece se intrerupe periodic alimentarea cu energie electrica si cer societatatii Enel Distributie Dobrogea sa ia masuri cat mai rapid, precizeaza Mediafax.

"Tinand cont de faptul ca in Mamaia sunt adesea probleme cu energia electrica, curentul se intrerupe periodic in statiune si, implicit, in cadrul hotelurilor, restaurantelor si teraselor, Asociatia Patronala Mamaia solicita societatii Enel Distributie Dobrogea sa ia masuri cat mai rapid in acest sens", se arata intr-un comunicat al asociatiei transmis marti Mediafax.

Nicolae Bucovala, presedintele asociatiei, considera ca intreruperea energiei reprezinta o sfidare la adresa tuturor firmelor din zona, care primesc constant plangeri din partea clientilor si amenintari cu actionarea in instanta.

"In nordul statiunii, curentul a fost intrerupt luni intre orele 15 si 22. Si zilele trecute au fost intreruperi ale energiei. Credem ca cei de la Enel ar trebui sa redimensioneze investitiile in statiune, pentru ca nu mai fac fata", a declarat pentru MEDIAFAX Nicolae Bucovala.

El spune ca, tot luni, bulevardele din statiune nu au fost luminate pana la ora 22.

"Din cauza intreruperii energiei electrice, luni au ramas blocati in telegondola mai multi turisti", a adaugat Bucovala.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#electrica, #enel, #energie, #hotelieri, #mamaia , #stiri Enel