Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Enel anunta investitii de 1,5 miliarde euro in Romania, pana in 2015

Enel anunta investitii de 1,5 miliarde euro in Romania, pana in 2015

Enel va investi in Romania, 1,5 miliarde euro, pana in 2015, valoare care reconfirma locul prioritar pe care tara noatra il are in strategia de dezvoltare a companiei, a anuntat MEC dupa intalnirea dintre presedintele Enel Fulvio Conti si secretarul de stat in MEC, Eugen Tapu Nazare.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC), remis, marti, agentiei NewsIn, in timpul discutiilor cu reprezentantii ministerului, Fulvio Conti a prezentat planul de investitii si activitati pe care Enel il va desfasura in Romania, mentionand faptul ca investitiile companiei in Romania sunt estimate la 1,5 miliarde de euro pentru perioada 2006 - 2015.

"Delegatia condusa de Eugen Tapu Nazare a subliniat, pentru reprezentantii Enel, ca Romania va urma principiile sustinute de oficialii Comisiei Europeane, subliniind necesitatea unei politici energetice comune. MEC considera ca trebuie sa se asigure noi investitii in domeniul energetic, investitii care sa conduca la scaderea preturilor energetice, aceasta contribuind la cresterea competitivitatii economiei nationale", se mai arata in comunicat.

De asemenea, Fulvio Conti a felicitat Romania pentru aderarea la Uniunea Europeana si a subliniar rolul tarii noastre ca partener egal al comunitatii de afaceri italiene.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 886 ori