Electrica Serv contribuie lunar la bugetul de stat cu peste 4 mil. euro

Vineri, 08 Octombrie 2010, ora 15:27
1600 citiri
Electrica Serv contribuie lunar la bugetul de stat cu peste 4 mil. euro

Electrica Serv, filiala de servicii energetice a Electrica SA, a incheiat 2009 cu un rezultat in revenire si isi propune totodata reducerea pierderilor inregistrate din exercitiul financiar si cresterea volumului de lucrari atras din piata serviciilor energetice, relateaza NewsIn.

"Intr-un mediu economic puternic marcat de criza, Electrica Serv si-a stabilit ca obiectiv reducerea pierderilor inregistrate din exercitiul financiar si cresterea volumului de lucrari atras din piata serviciilor energetice.

Luna de luna, Electrica Serv contribuie cu peste 17 milioane de lei, adica 4 milioane euro, la Bugetul Consolidat al Statului, reusind sa isi mentina eligibilitatea si sa participe la licitatiile organizate", spun reprezentantii companiei.

Directorul general al companiei, Nicolae Serban, a declarat ca Electrica Serv a inregistrat, la sfarsitul anului 2009, un rezultat in revenire cu 48%, comparativ cu anul 2008.

"Prin implementarea unui amplu program de masuri destinate reducerii pierderilor si cresterii veniturilor, echipa manageriala a inscris Electrica Serv intr-un accelerat proces de revenire si pe parcursul anului 2010.

Principalii clienti ai companiei sunt operatorii de distributie a energiei electrice precum Electrica, Enel, CEZ si E-ON", a precizat Nicolae Serban.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget, #electrica, #serv, #stat , #stiri Enel