Victoria lui Boc, in batalia cu nihilismul

Marti, 29 Martie 2011, ora 17:30
1437 citiri
Victoria lui Boc, in batalia cu nihilismul

Primul-ministru Emil Boc a participat marti la inaugurarea terminalului Finger al aeroportului Henri Coanda, ocazie cu care a apreciat ca un aeroport modern poate constitui un motiv de mandrie pentru romani, informeaza Newsin.

"Cand intri in Romania, intri in primul rand prin Bucuresti, prin aeroportul Otopeni care reprezinta prima carte de vizita a tarii. Prima impresia pe care si-o face un cetatean strain este prin acest aeroport.

De astazi, orice roman poate fi mandru ca atunci cand un strain intra in Romania are la intrare aceleasi standarde precum cele existente in Uniunea Europeana", a declarat premierul Emil Boc, dupa ce a inaugurat terminalul construit special pentru a respecta cerintele pentru aderarea la spatiul Schengen.

Boc a apreciat ca investitia de 60.000.000 de euro derulata reprezinta un succes al politicii investitionale a Guvernului si demonstreaza ca Romania indeplineste conditiile de ordin tehnic impuse pentru intrarea in spatiul Schengen.

"Investitia este o mica victorie in batalia cu nihilismul si cu toti cei care spun ca nimic bun nu se intampla in Romania. Este un pas mic, dar important in politica investitionala ce consolideaza politica de a avea investitii si mai multe locuri de munca in Romania.

Aceasta investitie, dar si celelalte care se vor derula pe parcursul acestui an vor contribui la stabilitatea economica a tarii si pregatirea cresterii economice", a spus Boc celor prezenti la ceremonie.

Primul-ministru a afirmat ca implementarea sustinuta a planurilor investitionale nu trebuie abandonata pentru ca fundamentele prosperitatii viitoare sa nu fie periclitate.

"Aceste lucruri legate de cresterea economica vor depinde de consolidarea masurilor de reforma incepute si de a nu face niciun pas inapoi pe linia populismului, a demagogiei, pentru a nu pierde acest avantaj pe care Romania l-a castigat cu greu", a mai spus Boc.

La inaugurarea terminalului Finger, primul-ministru a venit insotit de ministrul Transporturilor Anca Boagiu, ministrul de Interne Traian Igas, oficiali ai Companiei Nationale a Aeroporturilor, dar si diplomati ai statelor europene acreditati la Bucuresti.

Demnitarii au asistat la sosirea primei curse la noul terminal, fiind vorba de o cursa pe traseul Bucuresti-Bruxelles. Primii pasageri au fost intampinati chiar de catre Boc care le-a urat bun sosit. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
#emil boc, #terminal finger, #aeroport henri coanda, #inaugurare terminal , #stiri Emil Boc