Vicepresedintele PNL: marirea taxelor va duce Romania in colaps financiar

Vineri, 25 Iunie 2010, ora 16:35
1101 citiri
Vicepresedintele PNL: marirea taxelor va duce Romania in colaps financiar

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, vineri, la Iasi, ca o eventuala marire a taxelor va duce Romania in colaps financiar deoarece companiile au deja probleme din cauza crizei economice financiare, transmite corespondentul NewsIn.

"Eu ii invit pe cei de la guvernare sa nu aiba tupeul acum sa vina cu varianta a doua, de crestere a taxelor. Aceasta varianta va duce cu siguranta la aducerea Romaniei in colaps financiar.

Si asa companiile se afla intr-o mare problema, intr-o mare criza.

Daca mai venim si cu cresteri de taxe si impozite, cu siguranta nu mai avem economie in Romania in urmatoarea perioada", a declarat Fenechiu, in conferinta de presa.

Seful liberalilor ieseni i-a criticat pe presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc pentru promovarea mai multor acte normative declarate ulterior de Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) ca fiind neconstitutionale.

"Presedintele si cu Guvernul Boc vin in Parlament si propun toate aberatiile si tampeniile de pe lumea asta, au o majoritate construita asa cum o au si trece orice.

Trec si lucrurile nelegale si cele neconstitutionale. CCR a avut mult de lucru in aceasta perioada si a declarat foarte multe dintre ordonantele si propunerile legislative ale guvernului neconstitutionale.

Chiar daca au numit acolo oamenii lor, nici acestia nu au putut sa voteze altfel in fata evidentei. Stiu ca pur si simplu acei judecatori care erau de partea lui Boc si Basescu nu au putut sa voteze altfel pentru ca li s-a citit din carte ce prevederi se incalca", a mai spus Fenechiu.

”Taxa pe soare” va fi abrogată prin OUG. Ce propune Ministerul lui Sebastian Burduja
”Taxa pe soare” va fi abrogată prin OUG. Ce propune Ministerul lui Sebastian Burduja
Ministerul Energiei va propune abrogarea printr-o ordonanţă de urgenţă a „taxei pe soare” pentru prosumatori, a anunţat ministrul PNL Sebastian Burduja. Liberalul a adăugat că această...
#majorare, #taxe, #criza , #stiri Emil Boc