Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Persoanele cu venituri mici primesc ajutoare pentru caldura

Persoanele cu venituri mici primesc ajutoare pentru caldura

Executivul a aprobat miercuri o ordonanta de urgenta pentru acordarea ajutoarelor pentru incalzirea locuintelor, a declarat primul-ministru Emil Boc, la sfarsitul sedintei de Guvern

"Avem in vedere familiile cu venituri mici si e vorba de incalzirea locuintei fie cu energie termica, fie cu gaze naturale, fie cu lemne, carbuni sau combustibil petrolier" a afirmat premierul Boc, potrivit unui comunicat al Guvernului, remis Ziare.com.

Guvernul a alocat o suma de 173 de milioane de euro, acordata pentru intreaga perioada a sezonului rece, intre 1 noiembrie 2009 si 31 martie 2010.

Acest ajutor se acorda in raport cu veniturile realizate de fiecare persoana.

"Daca o familie are pe membru de familie un venit sub 155 lei, 90% din valoarea facturii se compenseaza de catre stat, mergand pana la 40% din valoarea facturii in cazul in care venitul net mediu lunar pe membru de familie este intre 355 - 425 lei", a explicat primul-ministru.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2145 ori