Legea salarizarii unitare nu are avizul CES

Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 11:19
1120 citiri
Legea salarizarii unitare nu are avizul CES

Legea salarizarii unitare nu va fi discutata in sedinta de Guvern de luni, urmand a intra pe ordinea de zi a sedintei de miercuri, deoarece Consiliul Economic si Social nu si-a dat inca avizul, a precizat purtatorul de cuvant al Guvernului Ioana Muntean, transmite NewsIn.

Consiliul Economic si Social ar fi trebuit sa-si dea avizul asupra proiectului Legii salarazarii unitare vineri, astfel incat actul normativ sa fie aprobat luni in Guvern si trimis Parlamentului in vederea angajarii raspunderii. 

CES va lua in discutie insa in sedinta de marti Legea salarizarii, astfel ca Guvernul o va aproba in sedinta saptamanala de miercuri.

In sedinta sa de luni, Guvernul va lua in discutie rectificarea bugetara si ordonanta de urgenta privind programul national de dezvoltare a infrastructurii.

Premierul Emil Boc preciza pe 15 noiembrie ca Legea salarizarii unitare va fi adoptata prin angajarea raspunderii Guvernului, iar proiectul va ajunge luni, 22 noiembrie, pe masa conducerii Parlamentului, pentru stabilirea calendarului procedurii asumarii.

"Legea salarizarii unitare practic va fi luni, 22 noiembrie, pe masa Birourilor Permanente in vederea stabilirii calendarului procedurii de asumare in vederea adoptarii acesteia", a spus Boc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ces, #guvern, #lege, #salarizare , #stiri Emil Boc