Guvernul va aloca 35 miliarde lei pentru investitii in 2011

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 14:58
1005 citiri
Guvernul va aloca 35 miliarde lei pentru investitii in 2011

Guvernul va aloca in acest an pentru investitii 35 miliarde lei, a anuntat premierul Emil Boc, care a precizat ca in anul viitor suma se va majora cu 10 miliarde de lei, transmite Mediafax.

"Ne trebuie in primul rand investitii, dezvoltare si locuri de munca, pentru ca asa putem plati salariile si pensiile. Obiectivul guvernului este de a directiona mai multi bani pentru investitii.

In 2010 am alocat 33 miliarde lei, in acest an 35 miliarde lei, iar in 2012 vom ajunge la 45 miliarde lei", a spus Boc, prezent la semnarea contractului pentru constructia depoului si statiei Valea Ialomitei de pe Magistrala 5 de metrou.

El a adaugat ca Bucurestiul reprezinta "un obiectiv strategic" pentru guvern.

"Capitala este si va ramane un obiectiv strategic pentru guvern, care investeste nu numai in Stadionul National, unde am alocat anul trecut 35 milioane euro, dar si in infrastructura de transport", a spus Boc.

El a adaugat ca alta prioritate a guvernului este sustinerea locurilor de munca. "Azi aveti dovada ca programele de reforma din ultimii doi ani isi arata roadele. Asta inseamna sa-ti pese de viitor. Ducem deficitul catre dezvoltarea infrastructurii", a mai spus premierul.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#guvern, #miliarde investitie, #investitie romania , #stiri Emil Boc