Guvernul si Bechtel, protocol privind finantarea lucrarilor

Joi, 22 Iulie 2010, ora 22:17
1589 citiri
Guvernul si Bechtel, protocol privind finantarea lucrarilor

Guvernul si compania Bechtel au decis sa semneze, in luna august, un protocol care sa reflecte angajamentul Executivului pentru continuarea finantarii lucrarilor la autostrada Transilvania si care sa stabileasca ce se va finaliza in cursul anului 2010, relateaza NewsIn.

"Primul-ministrul Emil Boc a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu reprezentantii companiei Bechtel, pentru a discuta despre finalizarea autostrazii Transilvania.

In cadrul intalnirii, s-a stabilit ca Guvernul si compania Bechtel sa semneze, in luna august, un protocol care sa reflecte angajamentul Executivului pentru continuarea finantarii lucrarilor la autostrada Transilvania.

Protocolul va stabili, de asemenea, lucrarile de autostrada care vor fi finalizate in cursul anului 2010", informeaza un comunicat de presa remis joi NewsIn.

La intrevedere au mai participat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Mike Adams, presedintele Bechtel Civil, Mike Swinford, Director de proiecte la Autostrada Transilvania.

#guvern, #bechtel , #stiri Emil Boc